Επικοινωνία: 210-8022163     Κιν: 694-5151373

Απο το 1980
δίπλα στους ασθενείς
κάθε ηλικίας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210-80.22.163

Το ιατρείο μας

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζονται όλες οι ΩΡΛ ανάγκες, όλων των ηλικιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και στην ενημέρωση πάνω σε ιατρικά θέματα.

Ως χειρουργοί Ωτορινολαρυγγολόγοι με εμπειρία 4 δεκαετιών πρεσβεύουμε τις αξίες της  πρόληψης, της αφοσίωσης στον ασθενή και της δημιουργίας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του και για το λόγο αυτό έχουμε επενδύσει σημαντικά στο χώρο που σας υποδεχόμαστε.

  • Ο εξοπλισμός  του  ιατρείου  περιλαμβάνει  πιο  σύγχρονα  μηχανήματα  και εργαλεία από  τους  πιο  γνωστούς  οίκους παγκοσμίως (Strotz Medical, Olympus, ATMOS, Maico)
  • Τεράστια προσοχή δίνουμε  στην  καθημερινή καθαριότητα του  ιατρείου  και  στη  συνεχή αποστείρωση  των  εργαλείων σε  σύγχρονο  ξηρό κλίβανο (autoclave)  που ανταποκρίνεται στις  πιο  αυστηρές  προδιαγραφές  (class B) και όλα τα αποστειρωμένα  εργαλεία  φυλάσσονται  σε  κλειστές  συσκευασίες
  • Η  διακόσμηση  του  ιατρείου  είναι  λιτή και απέριττη, για μια  ζεστή  και  φιλόξενη  ατμόσφαιρα  για  τον  επισκέπτη και ειδικά για τα παιδιά.
x

Κλείστε ραντεβού τώρα

στο ότι το προσωπικό του Ιατρείου Dr. Κωνσταντινου Ι. Αναστασάκη μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και επεξεργάζονται για ιατρικούς σκοπούς και σκοπούς επικοινωνίας. Το Ιατρείο λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.