Επικοινωνία: 210-8022163     Κιν: 694-5151373

Απο το 1980
δίπλα στους ασθενείς
κάθε ηλικίας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210-80.22.163

Εξετάσεις

 

Η Ωτορινολαρυγγολογία αναλαμβάνει τον έλεγχο και την υγεία όλων των οργάνων του κεφαλιού και του λαιμού, εκτός από τα μάτια και τον εγκέφαλο.
Στο ιατρείο μας η κλινική εξέταση είναι πάντοτε πλήρης: Μύτη, αυτιά, στόμα, λάρυγγας, φάρυγγας, οισοφάγος, ιγμόρεια, σιελογόνοι αδένες, θυρεοειδής αδένας και λεμφαδένες είναι τα όργανα ελέγχουμε σε κάθε ασθενή μας, ανεξάρτητα με το πρόβλημά του.
Όλες οι παρακάτω εξετάσεις περιλαμβάνονται στην τιμή επίσκεψης και καμία εξέταση στο ιατρείο δεν χρεώνεται επιπλέον.

Ωτολογία - Ακοολογία

Ωτο-μικροσκόπηση

Η Ωτο-μικροσκόπηση δίνει τη δυνατότητα εξέτασης της τυμπανικής μεμβράνης σε πολύ μεγάλη μεγέθυνση και με πολύ υψηλή λεπτομέρεια. Έτσι γίνονται ορατές βλάβες που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι ή με το απλό φορητό ωτοσκόπιο.

Προσδιορισμός ακουστικών προκλητών δυναμικών

Τα  Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά βοηθούν να εντοπίσουμε διαταραχές του ακουστικού νεύρου και του εγκεφάλου σε περιστατικά βαρηκοΐας και εμβοών.

Ένα μικροσκοπικό ακουστικό που εκπέμπει ήχους τοποθετείται στον ακουστικό πόρο και εκπέμπει κάποιον ήχο. Ελέγχεται η ταχύτητα μετάδοσης του ήχου στη διαδρομή του από το αυτί μέχρι τα κέντρα ακοής στον εγκέφαλο και καταγράφεται αν υπάρχει βλάβη σε κάποιο σημείο της ακουστικής οδού.

Τα Ακουστικά Προκλητά Δυναμικά είναι εξαιρετικά ευαίσθητη εξέταση και είναι το κύριο εργαλείο μας για την εκτίμηση της παιδικής βαρηκοϊας αφού δεν απαιτεί συμμετοχή του ασθενούς.

Προσδιορισμός ηχητικών αντανακλαστικών αναβολέα

Στη εξέταση αυτή  που γίνεται ταυτόχρονα με το Τυμπανόγραμμα ελέγχουμε  την ακεραιότητα της τυμπανικής μεμβράνης (αν υπάρχει διάτρηση ή όχι), τυχόν δυσλειτουργία της Ευσταχιανής σάλπιγγας, την ύπαρξη υγρού στο αυτί και τυχόν ουλές στη τυμπανική μεμβράνη απο παλιές φλεγμονές. 

Έλεγχος μέσου ωτός (Τυμπανόγραμμα)

Με το Τυμπανόγραμμα ελέγχουμε την κινητικότητα του τυμπάνου, τον αερισμό του αυτιού και τη λειτουργία των νευρικών συνδέσεων στο τύμπανο. Ένα μικρό βύσμα τοποθετείται αεροστεγώς στον ακουστικό πόρο και καταγράφει την ανάκλαση του ήχου από την τυμπανική μεμβράνη. Η εξέταση δεν απαιτεί τη συμμετοχή του εξεταζόμενου και εφαρμόζεται ανεξάρτητα από την ηλικία.

Εξέταση Ωτοακουστικών Εκπομπών

Με τις Ωτοακουστικές εκπομπές ελέγχουμε τη φυσιολογική λειτουργία του κοχλία (όργανο τη ακοής) χωρίς τη συμμετοχή του ασθενούς (μωρά/παιδιά). Την ώρα που το παιδί είναι ακίνητο, τοποθετούμε στο αυτί του ένα μικροσκοπικό ακουστικό που εκπέμπει ήχους (δράση) και διεγείρουμε τον κοχλία, ο οποίος παράγει αυτός με τη σειρά του ήχους χαμηλής έντασης (αντίδραση) που ανιχνεύονται από το μικρόφωνο του βύσματος. Η εξέταση διαρκεί 20-30sec για κάθε αυτί.

Ακοολογικός έλεγχος σε ηχομονωμένο θάλαμο (τονικό και ομιλητικό ακοόγραμμα)

Το Τονικό  Ακοόγραμμα είναι η πιο βασική μέθοδος εξέτασης της ακοής και ελέγχει τη γενική κατάσταση της ακοής του ασθενούς. Ο ασθενής φοράει ειδικά ακουστικά, ακούει ήχους διαφορετικής έντασης και συχνότητας, από πολύ υψηλές μέχρι πολύ χαμηλές (μπάσες) συχνότητες. Ο ασθενής μας λέει ποια είναι η ελάχιστη ένταση που μπορεί να ακούσει την κάθε συχνότητα (νότα). Η εξέταση γίνεται σε ηχομονωμένο θάλαμο ώστε να μην επηρεάζεται από κανέναν εξωτερικό θόρυβο.

Στο Ομιλητικό Ακοόγραμμα ο ασθενής ακούει ειδικά επιλεγμένες λέξεις σε ολοένα και χαμηλότερη ένταση ήχου και του ζητείται να τις επαναλάβει. Ο ιατρός σημειώνει τον αριθμό των λέξεων που μπορεί να επαναλάβει σωστά ο ασθενής σε κάθε ένταση. Το Ομιλητικό Ακοόγραμμα ελέγχει την ικανότητα του ασθενούς να ξεχωρίζει λέξεις.

Ωτο-ενδοσκόπιση και video-καταγραφή

Η Ωτο-ενδοσκόπιση γίνεται με ειδικό ενδοσκόπιο ωτός μικρού μήκους/διαμέτρου (μήκος 3cm, διάμετρος 2mm). Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο εξεταζόμενος βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ενδοσκοπικό σύστημα με εύκαμπτο ενδοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση.

Η εξέταση είναι απλή, ανώδυνη και γρήγορη. 

Έλεγχος Λαβυρίνθου/Ιλίγγου

Έλεγχος εμβοών

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εξέταση για τις εμβοές.

Οι εξετάσεις που γίνονται σε περιστατικά εμβοών περιλαμβάνουν:

  1. Πλήρη έλεγχο της ακοής (τονική ακουομετρία, τυμπανομετρία, αντανακλαστικά αναβολέα)
  2. Ωτοακουστικές εκπομπές
  3. Ακουστικά προκλητά δυναμικά εγκεφαλικού στελέχους
  4. Ηλεκτρονυσταγμογραφία στις περιπτώσεις όπου συνυπάρχει και πρόβλημα ισορροπίας (π.χ. ίλιγγος, αστάθεια)

Δοκιμασίες Ιλίγγου Θέσεως

Η διάγνωση του Ιλίγγου Θέσεως περιλαμβάνει τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού, την κλινική εξέταση με ειδικές εξετάσεις που ελέγχουν την ισορροπία, την αστάθεια και τον ίλιγγο καθώς και τον πλήρη ακοολογικό έλεγχο.

Ηλεκτρονυσταγμογράφημα

Το Ηλεκτρονυσταγμογράφημα βασίζεται στο ότι ο ίλιγγος προκαλεί αυτόματες ρυθμικές κινήσεις των ματιών, που δεν τις αντιλαμβάνεται ο ασθενής και λέγονται νυσταγμός.

Μια ειδική συσκευή ρίχνει απαλά χλιαρό νερό στον κάθε ακουστικό πόρο. Η θερμότητα ερεθίζει το λαβύρινθο και προκαλεί ήπιο ίλιγγο και νυσταγμό (ρυθμικές κινήσεις των ματιών).

Ειδικοί αισθητήρες ηλεκτρόδια που έχουν τοποθετηθεί με αυτοκόλλητο στα πλάγια των ματιών καταγράφουν τις κινήσεις τους.

Ακολουθεί η ίδια διαδικασία με κρύο νερό στα δυο αυτιά.

Στο τέλος της εξέτασης έχουμε τέσσερις μετρήσεις, μία με το ζεστό και μία με το κρύο νερό για κάθε αυτί.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής υπολογίζει την αντιδραστικότητα του κάθε λαβυρίνθου και τους συγκρίνει μεταξύ τους, ενώ επίσης καταγράφει την ένταση του νυσταγμού και την κατεύθυνσή του και μας δείχνει που βρίσκεται η βλάβη.

 

Ρινολογία

Έλεγχος ρινικής αλλεργίας με δοκιμασίες νυγμού (Skin Prick Test - Δερματικές δοκιμασίες νυγμού)

Οι Δερματικές Δοκιμασίες Νυγμού (Skin Prick Tests) είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση τρόπος για τη διερεύνηση της αναπνευστικής αλλεργίας.

Περιλαμβάνει όλες τις ομάδες αναπνευστικών αλλεργιογόνων, δηλαδή γύρεις, μύκητες, οικιακή σκόνη και επιθήλια ζώων.

Οι ουσίες βρίσκονται σε εξασθενημένη μορφή μέσα σε ξεχωριστά διαλύματα.

Αρχικά τοποθετείται μια σταγόνα από το κάθε διάλυμα αλλεργιογόνου πάνω στον πύχη, από τον καρπό και μέχρι τον αγκώνα, σε θέσεις που σημειώνονται με αριθμούς και στη συνέχεια γίνεται ένα ανώδυνο, επιφανειακό τσίμπημα για να μπει το αλλεργιογόνο κάτω από την επιδερμίδα.  

Η διαδικασία διαρκεί συνολικά 20 λεπτά. Στις ουσίες που κάποιος είναι αλλεργικός, εμφανίζεται φαγούρα, κοκκίνισμα και μικρή διόγκωση.

H εξέταση είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και 100% αξιόπιστη.

Ρινομανομετρία

H Ρινομανομετρία μετρά την αντίσταση της μύτης στη ροή του αέρα κατά τη διάρκεια της αναπνοής και τον όγκο του αέρα που διέρχεται από τη μύτη.

Όσο μεγαλύτερη είναι η ρινική αντίσταση, τόσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια την οποία καταβάλλει ο ασθενής κατά τη διάρκεια της αναπνοής.

Με την Ρινομανομετρία μπορούμε να μετρήσουμε πόσο «ζορίζεται» ο ασθενής να αναπνεύσει και κατά πόσο η χειρουργική επέμβαση (πλαστική ρινικού διαφράγματος, κογχοπλαστική) μπορεί να τον ανακουφίσει.

Έλεγχος Οσφρητικής Λειτουργίας

O έλεγχος της Oσφρητικής Λειτουργίας γίνετεαι με την εξέταση Sniffin’Sticks®.

Ο εξεταζόμενος μυρίζει έναν-έναν τους 12 «μαρκαδόρους» με ξεχωριστή, χαρακτηριστική οσμή και επιλέγει το όνομα της οσμής από τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Στην εξέταση, 10 έως 12 σωστές απαντήσεις δηλώνουν φυσιολογική όσφρηση.

Υπερηχογράφημα Ιγμορείων

Το Υπερηχογράφημα Ιγμορείων ελέγχει τη συλλογή υγρού, την πάχυνση του βλεννογόνου και την ύπαρξη κύστης μέσα στο ιγμόρειο.

Είναι ένας γρήγορος και αξιόπιστος τρόπος για τη διάγνωση της ιγμορίτιδας και για την πορεία της αποθεραπείας, χωρίς την ανάγκη για ακτινογραφίες ή αξονική τομογραφία.

Γίνεται στο περιβάλλον του ιατρείου με ειδική συσκευή υπερήχων (Ultrasound), είναι ιδανική εξέταση για τα παιδιά, η διάγνωση γίνεται σε μια επίσκεψη, χωρίς ακτινοβολία ή ταλαιπωρία.

Ενδοσκόπιση ρινός, ρινοφάρυγγα με άκαμπτο ή/και εύκαμπτο ινοπτικό ενδοσκόπιο και video-καταγραφή

Τα άκαμπτα (μεταλλικά) και τα εύκαμπτα (οπτικές ίνες) ενδοσκόπια βοηθούν τον Ωτορινολαρυγγολόγο να εξετάσει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της μύτης.

Το άκαμπτο ενδοσκόπιο είναι ένα λεπτό ιατρικό τηλεσκόπιο (διάμετρος 4mm, μήκος 11cm). Για την εξέταση των παιδιών ή ειδικών περιπτώσεων, χρησιμοποιείται ακόμα μικρότερο/λεπτότερο ενδοσκόπιο, (διάμετρος 2mm, μήκος 5cm).

Το ενδοσκόπιο συνδέεται με κάμερα και η εξέταση προβάλλεται στην οθόνη. Ο ασθενής βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός και γίνεται και καταγραφή της εικόνας για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ενδοσκοπικό σύστημα με εύκαμπτο ενδοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση.

Η εξέταση είναι απλή, ανώδυνη και γρήγορη.

Διάγνωση ροχαλητού με μελέτη ύπνου με φορητή συσκευή

Ο σκοπός της Μελέτης Ύπνου είναι να εντοπίσει τα περιστατικά παθολογικού ροχαλητού (με υπνική άπνοια), ώστε οι ασθενείς να υποβληθούν σε θεραπεία εγκαίρως.

Η σύγχρονη φορητή συσκευή διάγνωσης ροχαλητού ελέγχει μέσω αισθητήρων τον κορεσμό του αίματος σε οξυγόνο, την ένταση (θόρυβο) του ροχαλητού, τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση, τις κινήσεις του θώρακα ή του σώματος και άλλες παραμέτρους.

Ο ασθενής παίρνει τη συσκευή σπίτι του και το βράδυ προ του ύπνου, την τοποθετεί σύμφωνα με τις οδηγίες , τη θέτει σε λειτουργία και κοιμάται στο κρεβάτι του. Το πρωί την παραδίδει στον ιατρό και σε λίγες ώρες έχει το αποτέλεσμα.
Η σύγχρονη φορητή συσκευή διάγνωσης ροχαλητού είναι εξίσου αξιόπιστη με μία κλασσική πολυσωματοκαταγραφική μελέτη ύπνου στο νοσοκομείο.

Φαρυγγο - Λαρυγγολογία

Έλεγχος Φαρυγγο-Λαρυγγικής Παλινδρόμησης με Φαρυγγική Πεχαμετρία

Η Φαρυγγική Πεχαμετρία είναι μία απλή εξέταση που μας επιτρέπει να μετρήσουμε με ακρίβεια την πιθανή παλινδρόμηση υγρών του στομάχου στο φάρυγγα.

Ένας λεπτός καθετήρας/αισθητήρας τοποθετείται από τη μύτη στο φάρυγγα και μετράει συνεχώς την οξύτητα του φάρυγγα.

Η άλλη άκρη του καθετήρα συνδέεται με έναν μικρό επεξεργαστή, ο οποίος καταγράφει τις μετρήσεις του αισθητήρα.

Ο ασθενής κάνει τις συνήθεις δραστηριότητες της ημέρας και μετά από 24 ώρες ο καθετήρας αφαιρείται και τα στοιχεία που συλλέχθηκαν επεξεργάζονται από ειδικό λογισμικό και η οξύτητα στο φάρυγγα καθ’ όλη την περίοδο παρακολούθησης παρουσιάζεται σε μία καμπύλη.

Η διάγνωση της παλινδρόμησης ή ο αποκλεισμός της γίνεται με συγκεκριμένα στοιχεία και φαρμακευτική αγωγή παίρνουν μόνο οι ασθενείς που πραγματικά τη χρειάζονται.

Video-στροβοσκόπιση Λάρυγγα

Στη Video-στροβοσκόπιση Λάρυγγα χρησιμοποιούμε μια ειδική πηγή που παράγει λάμψεις συντονισμένες με τη φωνή του ασθενούς.

Οι φωνητικές χορδές φαίνονται σαν να κινούνται σε "αργή κίνηση" και μπορούμε να διαγνώσουμε προβλήματα τα οποία είναι μη εμφανή στο ανθρώπινο μάτι στη συνεχή γρήγορη κίνηση των χορδών. 

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο εξεταζόμενος βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση για την παρακολούθηση της προόδου της θεραπείας.

Ενδοσκόπηση Λάρυγγα και video-καταγραφή με εύκαμπτο ενδοσκόπιο

Η Ενδοσκόπηση Λάρυγγα με εύκαμπτο ενδοσκόπιο γίνεται με ένα πολύ λεπτό ενδοσκόπιο οπτικών ινών (διάμετρος 3,5mm).

Το σωληνάκι αυτό εισάγεται από τη μύτη έπειτα από ολιγόλεπτη τοπική αναισθησία που κάνει τη διαδικασία εντελώς ανώδυνη και προωθείται μέχρι το φάρυγγα, από όπου μπορεί να ο ιατρός να εξετάσει την κοιλότητα του λάρυγγα και τις γύρω περιοχές.

Οι φωνητικές χορδές μπορούν να εξετασθούν σχεδόν εξ’ επαφής και είναι δυνατή η εκτίμηση της τραχείας και του ανώτερου οισοφάγου. 

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο εξεταζόμενος βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ενδοσκοπικό σύστημα με εύκαμπτο ενδοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση σήμερα.

Η εξέταση είναι ανώδυνη και γρήγορη.

Ενδοσκόπηση Λάρυγγα με άκαμπτο ενδοσκόπιο

Η Ενδοσκόπηση Λάρυγγα με άκαμπτο ενδοσκόπιο γίνεται από το στόμα με ενδοσκόπιο με μικρή (4mm) ή μεγαλύτερη διάμετρο (9mm) που μπορεί να «βλέπει» προς τα κάτω (90ο).

Η εξέταση μας παρέχει απόλυτη ευκρίνεια για το λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές, χωρίς ενόχληση για τον ασθενή. 

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο εξεταζόμενος βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ενδοσκοπικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση σήμερα.

Η εξέταση είναι απλή, ανώδυνη και γρήγορη.

Παιδο-Ωτορινολαρυγγολογία

Παιxνιδοακοομετρία

Η Παιχνιδοακοομετρία ελέγχει την ακοή στα παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετών.

Επειδή τα μικρά παιδιά δεν «συνεργάζονται» ώστε να απαντήσουν με ακρίβεια πότε ακούν κάποιο ανεπαίσθητο ήχο, με την Παιχνιδοακοομετρία τοποθετούμε ακουστικά στο παιδί και του λέμε με σταδιακά χαμηλότερη ένταση να δείξει κάποια από τις εικόνες σε ένα πίνακα, π.χ. «που είναι ο σκύλος;»

Μεγαλύτερα παιδιά, που μπορούν να συνεργαστούν, εξετάζονται με κανονικό Τονικό Ακοόγραμμα.

Εξέταση Ωτοακουστικών Εκπομπών

Με τις Ωτοακουστικές Εκπομπές ελέγχουμε τη φυσιολογική λειτουργία του κοχλία (όργανο τη ακοής) χωρίς τη συμμετοχή του ασθενούς (μωρά/παιδιά).

Την ώρα που το παιδί κοιμάται ή είναι ακίνητο, τοποθετούμε στο αυτί του ένα μικροσκοπικό ακουστικό/βύσμα που εκπέμπει ήχους (δράση) και διεγείρουμε τον κοχλία, ο οποίος παράγει αυτός με τη σειρά του (αντίδραση) ήχους χαμηλής έντασης που ανιχνεύονται από το μικρόφωνο του βύσματος.

Η εξέταση διαρκεί 20-30sec για κάθε αυτί και μας δίνει ακριβείς πληροφορίες.

Ενδοσκόπηση Λάρυγγα με παιδιατρικό εύκαμπτο ενδοσκόπιο και video-καταγραφή

Η παιδιατρική Ενδοσκόπηση Λάρυγγα με εύκαμπτο ενδοσκόπιο γίνεται με ειδικό παιδιατρικό εύκαμπτό ενδοσκόπιο που είναι ένας πολύ λεπτός σωλήνας οπτικών ινών (διάμετρος 2,8mm).

Το σωληνάκι αυτό εισάγεται από τη μύτη έπειτα από ολιγόλεπτη τοπική αναισθησία που κάνει τη διαδικασία εντελώς ανώδυνη και ο ιατρός μπορεί να εξετάσει την κοιλότητα του λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές σχεδόν εξ’ επαφής.

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο γονιός βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός, ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με παιδιατρικό εύκαμπτο ενδοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση σήμερα.

Η εξέταση είναι ανώδυνη και γρήγορη.

Ενδοσκόπηση Λάρυγγα με παιδιατρικό άκαμπτο ενδοσκόπιο και video-καταγραφή

Η παιδιατρική Ενδοσκόπηση Λάρυγγα γίνεται από το στόμα με ειδικό παιδιατρικό λαρυγγοσκόπιο μικρής διαμέτρου (4mm) που μπορεί να «βλέπει» προς τα κάτω (90ο).

Ο ιατρός εξετάζει με απόλυτη ευκρίνεια τον παιδικό λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές, χωρίς ενόχληση για το παιδί.

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο γονιός βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός, ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με παιδιατρικό ενδοσκοπικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση σήμερα.

Η εξέταση είναι ανώδυνη και γρήγορη.

Ενδοσκόπηση ρινός, ρινοφάρυγγα με παιδιατρικό άκαμπτο ενδοσκόπιο και video-καταγραφή

Το άκαμπτο παιδιατρικό ενδοσκόπιο είναι ένα πολύ λεπτό ιατρικό τηλεσκόπιο (διάμετρος 2mm, μήκος 8cm) ενώ ο εύκαμπτο παιδιατρικό ενδοσκόπιο είναι ένα λεπτό ιατρικό τηλεσκόπιο οπτικών ινών (διάμετρος 2,3mm). Με τα εργαλεία αυτά μπρούμε να δούμε και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της μύτης με απόλυτη ακρίβεια.

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο γονιός βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός, ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με παιδιατρικό ενδοσκοπικό εξοπλισμό με άκαμπτο και εύκαμπτο παιδιατρικό ενδοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση σήμερα. Η εξέταση είναι απλή, ανώδυνη και γρήγορη.

Ωτο-ενδοσκόπιση με παιδιατρικό ενδοσκόπιο και video-καταγραφή

Η Ωτο-ενδοσκόπιση γίνεται με ειδικό παιδιατρικό ενδοσκόπιο ωτός (μήκος 3cm, διάμετρος 2mm).

Με τη βοήθεια ενδοσκοπικής κάμερας γίνεται προβολή της εικόνας στο monitor και ο γονιός βλέπει ότι ακριβώς βλέπει και ο ιατρός ενώ γίνεται και καταγραφή για μετέπειτα σύγκριση.

Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με ενδοσκοπικό σύστημα με παιδιατρικά ενδοσκόπια τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρότατο φωτισμό Xenon και ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας, που δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνιση σήμερα.

Η εξέταση είναι ανώδυνη και γρήγορη.

x

Κλείστε ραντεβού τώρα

στο ότι το προσωπικό του Ιατρείου Dr. Κωνσταντινου Ι. Αναστασάκη μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και επεξεργάζονται για ιατρικούς σκοπούς και σκοπούς επικοινωνίας. Το Ιατρείο λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.