Επικοινωνία: 210-8022163     Κιν: 698-1243779

Λειτουργική Ρινοπλαστική

Όλοι συμφωνούμε πως η ομορφιά είναι γενικά υποκειμενική και όχι απόλυτη. Πρέπει, όμως, να αποδεχτούμε και το γεγονός ότι υπάρχουν κάποια σχήματα μύτης που κατά γενική ομολογία θεωρούνται άσχημα, επειδή μειώνουν τη συμμετρία, την αρμονία και τη γλυκύτητα του προσώπου.
Η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου και γι’ αυτό είναι από τα «ισχυρότερα» χαρακτηριστικά του ανθρώπινου προσώπου. Μια άσχημη μύτη επηρεάζει πολύ αρνητικά την ομορφιά και τη γενική όψη του προσώπου, την έκφραση των χειλιών και το ύφος των ματιών. Αντίθετα, όταν αυτή η μύτη διορθωθεί χειρουργικά, η επίδραση που έχει στην εμφάνιση, στην ελκυστικότητα και στην αυτοπεποίθηση του ατόμου είναι εντυπωσιακή.

Η επιτυχημένη Ρινοπλαστική αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου

Όλα τα αισθητικά προβλήματα της μύτης διορθώνονται με τη Λειτουργική Ρινοπλαστική

Είτε κάποιος έχει εκ γενετής άσχημη μύτη είτε έπειτα από έναν τραυματισμό, η σύγχρονη λειτουργική Ρινοπλαστική μπορεί να διορθώσει μικρά ή μεγάλα αισθητικά προβλήματα της μύτης, να δώσει ισορροπία και αρμονία στο πρόσωπο, να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά του, να προσθέσει νεανικότητα και φρεσκάδα και τελικά να χαρίσει μια πολύ πιο όμορφη και συμμετρική εικόνα.
Κάθε μύτη είναι μοναδική και μόνον ο εξειδικευμένος Ωτορινολαρυγγολόγος στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη λειτουργική Ρινοπλαστική για τη βελτίωση της αναπνοής και την τελειοποίηση της εικόνας της μύτης, πάντοτε με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου, συνδυάζοντας χειρουργική ικανότητα, καλλιτεχνία και φαντασία. Η Αισθητική και Λειτουργική Ρινοπλαστική θεωρείται δικαιολογημένα η πιο δύσκολη και απαιτητική επέμβαση πλαστικής Χειρουργικής.

 

Ο Μύθος

«Θέλω να κάνω Ρινοπλαστική για να αποκτήσω μια μικρή, γαλλική μύτη» ή «Όλες οι χειρουργημένες μύτες φαίνονται από μακριά σαν ψεύτικες».

 

Η Αλήθεια

Η δουλειά της μύτης είναι η αναπνοή. Πρώτα κανείς εξασφαλίζει ότι ο ασθενής θα αναπνέει ικανοποιητικά και τότε αναλόγως προσαρμόζει και το μέγεθος της μύτης και των ρουθουνιών, πάντοτε διατηρώντας έναν ισχυρό σκελετό. επίσης, ο εξειδικευμένος χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος γνωρίζει πως μια μικροσκοπική μύτη που φαίνεται όμορφη όταν μια κοπέλα είναι 20 χρόνων, είναι αταίριαστη στα 40 της και αποκρουστική στα 60 της! Η μύτη πρέπει να έχει τέτοιο σχήμα και μέγεθος που να ταιριάζει σε κάθε ηλικία. κυρίως, βέβαια, πρέπει να περνάει απαρατήρητη η όποια παρέμβαση έχει γίνει. άν μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιος έχει κάνει Ρινοπλαστική, τότε δεν είναι επιτυχημένη.

 

Για το σωστό σχεδιασμό της μύτης δεκάδες παραμετροι λαμβάνονται υπ' όψιν

Τι να κάνετε εσείς

Αν πραγματικά η μύτη που έχετε, «αδικεί» τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας ενοχλεί η εικόνα της, επισκεφθείτε έναν Ωτορινολαρυγγολόγο που είναι εξειδικευμένος στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου. Αυτός είναι ο μοναδικός που μπορεί να σας εξασφαλίσει την ομορφότερη εικόνα της μύτης σας και ταυτόχρονα να βελτιώσει την αναπνοή σας.

 

Η Ρινοπλαστική είναι ίσως η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής και στους celebrities

Τι να μην κάνετε

Μην έχετε υπερβολικές (ή και παράλογες!) προσδοκίες από μια αισθητική επέμβαση όπως είναι η λειτουργική Ρινοπλαστική. Ναι, μια όμορφη μύτη μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας, αλλά δεν θα ...σώσει τον γάμο σας ούτε θα σας βρει καλύτερη δουλειά. Μη θελήσετε να …αντιγράψετε τη μύτη ενός celebrity. Το κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό άρα μοναδική είναι και η μύτη που δείχνει όμορφη σε αυτό.

 

Τι κάνει ο Ωτορινολαρυγγολόγος

Η φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε μια εικόνα που θα σας ικανοποιεί για πάντα. Σκοπός είναι να συνδυάζουμε τις επιθυμίες του ασθενούς με την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε ιδανικά αποτελέσματα, τόσο στη λειτουργία της μύτης όσο και στην εμφάνιση.
Με την Λειτουργική Ρινοπλαστική μπορούμε να προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο, ασφαλές και αποτελεσματικό εφαρμόζεται σήμερα παγκοσμίως στη χειρουργική της μύτης.
Ταυτόχρονα, παραμένουμε συνεχώς δίπλα στον ασθενή μας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης και του διαστήματος μέχρι να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης.

x

Κλείστε ραντεβού τώρα

στο ότι το προσωπικό του Ιατρείου Dr. Κωνσταντινου Ι. Αναστασάκη μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες που ίσως με ενδιαφέρουν. Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και επεξεργάζονται για ιατρικούς σκοπούς και σκοπούς επικοινωνίας. Το Ιατρείο λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.